5 modele Dacia Duster care te fac să zici: „N-o să existe niciodată așa ceva”

0 25


Dacia, pe cât de bine se descurcă la vânzări, pe atât de prost stă la curaj. Nu ai nicio mașină prea curajoasă în toată linia de produse a companiei. Cum ar fi însă ca Duster să devină un fel de vehicul de testare? Ideile sunt deja pe piață, după cum ne-au arătat diverși oameni.

Această săptămână a fost marcată de știrea conform căreia, în sfârșit, e scoasă la vânzare Dacia Duster Black Collector. Este o mașină de serie limitată: doar 500 de unități. Acest model a fost prezentat în iunie, la Paris, și doar în Franța va fi vândut. Ce nu s-a știut până acum a fost prețul: aproape 19.500 de euro.

Cum ar fi însă dacă Dacia ar experimenta mai mult cu Duster? Sunt câteva modele pe care le-am găsit și pe care compania ar trebui să le ofere

5 modele Dacia Duster care arată așa cum ai vrea o mașină

Duster GT

Creația de mai sus este a lui Tamás Samók. El își semnează creațiile cu X-Tomi Design. Despre modelul pe care îl vezi aici a spus că lipsește o mașină sport în portofoliul Dacia. Așa că a creat una.

Dacia Duster personalizat
Duster Stepway

Pe cât de mult a dezvoltat Renault seria Stepway, pe atât de ferit de ea a fost Duster. Dar cum ar fi? O Dacia Duster Stepway cu elemente de personalizare a caroseriei ca să simți că ai cu totul altă mașină.

Dacia Duster concept raliu
Un concept aproape imposibil: Duster pentru cele mai tari curse

Creația de mai sus este a lui Rostislav Prokop, animator și designer 3D. Din ceea ce știi că e SUV, el a scos…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica