5 aplicații prin care comanzi mâncare acasă, chiar și de la supermarket

0 2

Poate ai folosit, poate n-ai folosit până acum aplicații de comandat mâncare, dar statul acasă te duce și în zona asta. Partea bună e că, în cele mai mari orașe din România, nu duci lipsă de opțiuni. Am adunat aici cinci dintre ele. Cu una poți comanda și produse de la magazin.

În ultimii ani, serviciile românești de livrat mâncare au ajuns să fie cumpărate de afaceri mai mari din afară. Astfel, aplicații ca hipMenu sau Oliviera sunt acum deținute de foodpanda, respectiv Takeway. În egală măsură, avem acum pe piață Uber Eats și Glovo. Ambele sunt servicii străine cu un capital serios de imagine în numeroase țări.

Ce am adunat mai jos sunt aplicații prin care să comanzi mâncare. Dar nu uita că sunt restaurante cu servicii proprii. E cazul pizzeriilor, de exemplu.

Cinci aplicații prin care comanzi mâncarea direct acasă și plătești online

Uber Eats — Acesta e un serviciu derivat din cel de transport prin care Uber s-a remarcat. E disponibil în numeroase țări și orașe din Europa, iar în România este prezent în Timișoara și București. Pentru fiecare comandă livrarea costă 7,5 lei – dacă n-ai prins o perioadă în care livrarea e gratuită – și ai cam tot ce ai vrea să comanzi. Poți comanda cafea și produse de patiserie, produse cu specific românesc sau pizza și burgeri. Aplicația pe Android și iPhone.

foodpanda — Printre cele mai populare aplicații de livrat mâncare este și aceasta. E deținută de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica