10 glume despre Yango, rivalul Uber care i-ar da o cursă gratis lui Iliescu

0 13

Din 27 iunie, taximetriștii sunt în lacrimi. Nu era de ajuns concurența de la Uber, Bolt și Clever, a venit și Yango. De acum chiar vor trebui să muncească. Așa că am muncit și eu să-ți zic niște glume despre serviciul ăsta picat din Rusia fix pe străzile noastre. Până la urmă, peisajul e similar.

Larg prețuita și îndelung detestata rubrică „10 glume despre” se ia azi de Yango. Știu, nu-i cea mai bună idee să te iei de ruși, vezi bine unde a ajuns Ucraina, dar poate că pamfletul trece mai ușor.

Compania a spus că în România nu lucrează decât cu companii partenere, nu cu șoferi. Călătoriile comandate prin intermediul aplicației pornesc de la prețul de 5 lei cu discount. Include rezervarea mașinii, o distanță de trei kilometri și o durată a cursei de șapte minute. Asta înseamnă că un drum din Drumul Taberei către centrul vechi te costă cam 10 lei. O cursă din Piața Muncii până în Pipera ar fi 11,5 lei.

Prețul per kilometru e de 1,5 lei, iar pe minut de 0,2 lei. Dar ai toate informațiile astea aici, că doar n-ai venit să afli ce-ți oferă rușii. Ai venit să citești glume despre cum sunt luați la mișto de români.

Yango practic insistă să dai și tu câteva glume pe temă

Yango folosește companii partenere, că mai durează până vine cu propria flotă din Rusia până aici.

Cursele sunt ieftine, că oricum au tezaurul nostru și ne dau în contul lui.

Ion Iliescu are prima cursă gratis în amintirea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica