10 glume despre vânzarea Telekom la care ar râde și directorul Telekom

0 82

Spre finalul lui mai s-a discutat că Telekom ar fi de vânzare. Bine, era de vânzare de dinainte, dar acum discuția ar fi avansat serios. La un pic mai bine de-o lună distanță aflăm că e în continuare de vânzare. Germanii de la Deutsche Telekom și grecii de la OTE ar grăbi vânzrea operațiunilor locale.

Orange, grupul local Digi | RCS-RDS, un grup din Rusia și un bulgar ar fi pe lista celor dornici să cumpere Telekom. Asta înseamnă pachetul de servicii mobile, dar și cele fixe. Ținta multora e însă doar operatorul mobil, controlat prin grupul OTE. Partea de servicii fixe ține de fostul Romtelecom.

Ofertele pentru grupul Telekom au fost depuse în urmă cu aproape două luni. De atunci, cei interesați au avut acces la datele necesare ca să știe ce cumpără. Procesul e coordonat de banca de investiţii Barclays. Orange e ultimul nume surpriză. Operatorul ar dori să achiziționeze fostul Romtelecom pentru a-și completa oferta de servicii de telefonie mobilă cu servicii de comunicații fixe, adică internet fix și cablu TV.

Până când se vor clarifica lucrurile, am revenit cu deloc populara, destul de detestata și cât de cât apreciata rubrică „10 glume despre…”. După Huawei, IKEA și Yango, a venit rândul acestui operator care-i ca o căprioară în lumina farurilor.

10 glume cu haz de necaz pentru Telekom

Telekom se vinde atât de greu, încât patronii vor să-l dea la pachet cu un kil de cireșe, un pepene și patru mici în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica