10 filme și seriale SF pe care să le vezi pe Netflix în luna octombrie

0 129

Fanii producțiilor SF nu sunt puțini, iar Netflix are o colecție destul de variată de filme și seriale din acest gen la care te poți uita.

În cazul în care îți plac filmele și serialele SF și fantasy, ți-am pregătit o listă de recomandări de care te poți bucura în următoarea perioadă și pe care le poți urmări pe platforma de streaming.

Filme și seriale SF pe Netflix

Ce seriale SF poți urmări pe Netflix

Semne de viață / Another Life

Când un artefact misterios de origine extraterestră aterizează pe Pământ, comandanta Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) trebuie să conducă omenirea în prima misiune interstelară către planeta de origine a acestuia. În timpul acesta, soțul ei (Justin Chatwin) rămâne pe Pământ, unde încearcă să intre în contact cu artefactul. Semne de viață explorează miracolul vieții și ne reamintește cât de prețioasă este aceasta într-un univers aproape lipsit de ea și cât suntem dispuși să riscăm pentru a-i proteja pe cei pe care-i iubim.

Mai buni decât noi / Better That Us

O familie aflată în pragul destrămării achiziționează un robot de ultimă generație pe urmele căruia se află o corporație, anchetatori criminaliști și teroriștii.

Carbon modificat / Altered Carbon

În viitor, mințile umane sunt digitalizate și descărcate dintr-un trup în altul. Cel mai bogat om de pe Pământ, Laurens Bancroft (James Purefoy) a fost ucis. Pentru a-și investiga moartea, acesta îl învie pe…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica