Jocul S.T.A.L.K.E.R. 2 este confirmat de creatorii seriei

0 292

S.T.A.L.K.E.R. 2 a fost îndelung așteptat de fanii originalului, dezvoltatorii S.T.A.L.K.E.R. 2 au confirmat apariția noului joc.

Franciza S.T.A.L.K.E.R. este una foarte populară între fanii jocurilor post-apocaliptice, iar dacă n-ai încercat titlurile până acum, ai putea să le dai o șansă. Povestea jocurilor te duce într-un univers alternativ, în care vei explora zona din preajma Cernobîlului, unde s-a petrecut accidentul nuclear din 1986.

S.T.A.L.K.E.R. 2 a fost anunțat prima oară încă din 2010 de către GSC Game World, când compania a promis că va aduce un joc cu un nou engine, care urma să fie lansat în 2012. În decembrie 2011 primeam încă o confirmare de lansare a jocului, iar în 2012 venea vestea anulării proiectului.

Cei de la GSC au continuat să lucreze la alte proiecte și au lansat Cossacks 3 în 2016, însă n-au ignorat fanii jocurilor post-apocaliptice. Astfel, ajungem în prezent și primim o nouă confirmare pentru apariția lui S.T.A.L.K.E.R. 2. Aceștia au lansat deja un site pentru joc, accesibil aici, de unde afli și care este data de lansare a jocului, 2021. E destul de departe, însă tot e mai bine decât nimic, iar de data asta e foarte probabil să nu mai avem parte de amânări sau anulări ale proiectului.

Seria de jocuri S.T.A.L.K.E.R. este, într-o oarecare măsură, bazată pe cartea Picnic la Marginea Drumului, dar și pe filmul Stalker, apărut în 1979. Deși povestea are o bază reală, există mai multe elemente supranaturale care adaugă greutate storyline-ului, pe care le descoperi pe măsură ce explorezi Zona, regiunea din jurul centralei nucleare de la Cernobîl. Primul joc a apărut în 2007, iar ultimul în 2009, așa că vom avea o diferență de 12 ani între acesta și noul titlu.

Source Playtech.ro
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica