Sony lanseaza camera foto RX100 VI din seria Cyber-shot RX100

0 454

Sony a lansat o camera foto compacta RX100 VI care combina zoom-ul de 24-200mm si diafragma luminoasa cu cel mai rapid sistem de autofocus. Sony RX100 VI este primul model din seria RX100 care are inclus si un obiectiv cu factor de marire ridicata. Obiectul cu care vine la pachet este un ZEISS Vario-Sonnar T F2.8 – F4.5 de 24-200mmi, obiectiv ce asigura o calitate superioara a imaginilor si reactii rapide.

Noul model Sony RX100 VI poate fi alegerea ideala pentru amatorii pasionati de fotografie. Are un zoom mai mare, o calitate superioara a imaginilor si captari statice foarte bune. Modelul RX100 VI este o alegere potrivita si pentru clipuri video astfel incat sa surprinzi momente speciale cand faci sport sau cand calatoresti cu cei dragi.

RX100 VI este echipat cu senzor de imagine Exmor RS CMOS de 20,1 MP, de tip 1.0, cu cip DRAM si procesor de imagine imbunatatit BIONZ X cu circuit primar LSI. Acest model dispune si de un sistem de focalizare automata cu 315 puncte focale de detectie a fazei integrate in senzorul ce poate obtine o focalizare impresionanta in doar 0.03 secunde. Este cel mai rapid timp de focalizare rapida cu care sunt dotate camerele ce folosesc senzor de tip 1.0.

Sony RX100 VI poate surprinde pana la 24 de cadre pe secunda la o rezolutie foarte buna. In plus produce video in format 4K la cea mai buna calitate fara sa combine mai multi pixeli intr-unul singur.

Source Yoda
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica