Samsung a anuntat noile modele J3 si J7

0 311

Samsung a anuntat oficial noile modele Galaxy J3 si Galaxy J7. Sunt modele de buget accesibile pentru majoritatea cumparatorilor iar in curand isi vor face aparitia si in magazine. Noile modele J3 si J7 sunt echipate cu carcase metalice si un design nou in stilul Samsung.

Samsung Galaxy J3 si Galaxy J7 ruleaza pe Android 8 si sunt dual-sim. Langa spatiul pentru cartele este dispus si un slot pentru card microSD. Desi a fost anuntata lansarea celor doua modele, Samsung inca nu a precizat si preturile de pornire. Anul trecut J3 a fost lansat la pretul de 220 de euro, in timp ce J7 a avut un pret de start de 340 de euro.

Cele doua modele Samsung au display HD deoarece dezvoltatorul pune accent pe eficienta bateriei si viteza de functionare a sistemului de operare. Nu avem inca date oficiale in ceea ce priveste detaliile tehnice dar nici nu ne vom astepta la asteptari prea mari, fiind doua modele de buget. Raportandu-ne la seriile precedente, Samsung a lasat cele doua modele cu procesoare octa-core la 1.6GHz, 3 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare plus baterie de 3.600 mAh.

Noua serie Galaxy J 2018 va fi disponibila in magazinele din Europa incepand cu aceasta luna. Vor fi incluse si in abonamentele operatorilor de telefonie mobila disponibili in Romania.

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica