Noi imagini cu House of Cards de la Netflix

0 439

Netflix a lansat primele doua imagini de la filmarile noului sezon House of Cards. Dupa scandalul in care a fost implicat Kevin Spacey, seria va continua fara actorul pe care l-a indragit o lume intreaga in acest serial.

Robin Wright revine in rolul de presedinte al Statelor Unite ale Americii. Va fi ultimul sezon al serialului dupa cum a anuntat Netflix. Inca nu avem o data de lansare oficiala dar pana la finalul anului vom avea disponibile primele episoade.

House of Cards a devenit primul serial original online care a primit numeroase nominalizari importante la Premiile Primetime Emmy. Seria are in total 53 de nominalizari la Emmy pana in prezent si 7 trofee castigate. In plus, serialul a fost nominalizat si la Globurile de Aur acolo unde a castigat de doua ori dupa 6 nominalizari de-a lungul anilor. Alte distinctii cu care creatorii serialului se lauda sunt Screen Actors Guild la care au fost nominalizati de 11 ori si au castigat 2 premii, premiul AFI, 2 nominalizari la BAFTA si 4 nominalizari la premiile Writers Guild.

House Of Cards Season 6

Producatorii executivi ai serialului House of Cards sunt Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen​, Dana Brunetti​, Eric Roth​, Michael Dobbs​ și Andrew Davies​. Serialul este produs de studiourile MRC.

Source Playtech
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica