Motorola aduce noua serie moto e5 în magazinele din România

0 336

Noua serie moto e5 dispune de ecran cu rată de aspect 18:9, acumulator de capacitate mare şi funcţie de încărcare rapidă, integrate într-un design compact şi elegant. Recomandat de preţul accesibil, moto e5 este continuarea seriei moto g – cel mai bine vândut telefon din istoria Motorola.

Având drept atuuri principale ecranul, designul şi puterea, noul moto e5 vine echipat cu un ecran de 5.7” Max Vision instalat într-o carcasă ergonomică, alături de un acumulator de 4000 mAh care asigură utilizarea fără griji pe parcursul întregii zile.

Printre dotările date se mai numără un senzor biometric poziţionat pe logo-ul Motorola şi cameră foto de 13MP adaptată pentru sensibilitate crescută în condiţii de lumină slabă.

Moto e5 plus dispune de un acumulator de 5000 mAh care oferă o autonomie de până la o zi şi jumătate. Telefonul cu ecran de 6” Max Vision oferă mai mult spaţiu de afişare, rata de aspect 18:9 permiţând obţinerea unei carcase nu foarte lată, care se aşează bine în palme.

Lisa dotărilor include şi de amprente, poziţionat pe logo-ul Motorola. Camera de 12 MP cu auto-focalizare cu laser promite poze clare, iar slotul pentru card microSD permite suplimentarea spaţiului de stocare.

Atât moto e5 plus, cât şi moto e5, sunt echipate versiunea Android 8.0, livrată cu un bagaj minim de aplicaţii preinstalate.

Noile terminale moto e5 şi moto e5 plus sunt disponibile la partenerii autorizaţi Motorola cu preţuri recomandate de 599 şi 799 lei.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica