Microsoft anunta lansarea unor noi produse Surface

0 1.395

Noul sezon de lansari de gadget-uri se anunta destul de aglomerat in aceasta toamna. Microsoft tocmai a anuntat un eveniment de prezentare pentru lansarea unor noi produse hardware.

Fata de producatorii care pun accent mai mult pe smartphone-uri in aceasta perioada, Microsoft isi axeaza activitatea in special pe noile modele de PC-uri portabile, PC-uri desktop si tablete cu Windows din gama Surface.

In toamna Microsoft vine si cu un nou update de Windows 10 October 2018 Update. Totodata, compania pune accent si pe actualizarea computerelor cu hardware-uri noi in intreaga gama de produse din lista.

Ne putem astepta la lansarea unor noi modele de Surface Book, Surface Laptop, Surface Studio si Pro. Noile modele vor putea folosi procesoare Intel Coffee Lake dar si cipuri grafice imbunatatite.

Pe net circula zvonuri legat de un dispozitiv hibrid cu 2 ecrane. Acesta ar putea fi folosit atat ca telefon cat si ca tableta. Din pacate, sunt sanse foarte mici ca acest dispozitiv sa fie lansat in cadrul evenimentului.

Microsoft va prezenta noile modele pe data de 2 octombrie la New York.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica