Gran Turismo – Vanzari in peste 80 de milioane de copii

0 263

Jocul Gran Turismo a inregistrat vanzari de peste 80.4 milioane de copii in cei 20 ani de la lansarea primului joc. Sony Interactive Entertainment a facut anuntul oficial intr-un comunicat de presa.

Va mai avea loc o crestere masiva in randul vanzarilor dupa ce Polyphony Digital Inc. au anuntat campionate FIA Gran Turismo pe care le vor realiza in colaborare cu Federatia Internationala de Automobilism. Polyphony organizeaza si in acest weekend, cu ocazia cursei Nürburgring de 24 de ore, un eveniment special Gran Turismo World Tour.

Pentru acest eveniment sunt invitati 30 din cei mai buni piloti ai jocului din Europa. Acestia vor participa la o serie de curse in cadrul Nations Cup si Manufacturer Series. Va fi o competitie interesanta din care cei mai buni se vor califica la finalele regionale din Europa, Asia si America. Cei mai buni 5 piloti vor lua parte la competitia finala de unde se vor putea califica automat la Finala Mondiala. In luna decembrie se vor decide campionii FIA Gran Turismo, urmand sa fie premiati la cina FIA Awards in St.Petersburg.

 

Source Yoda
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica