Google One – viitoarea platforma de stocare cloud

0 308

Google este pe val. De cuand au prezentat Google Duplex, urmat de noul asistent pentru GMail si o interfata noua, Project Treble odata cu Android 8, Android One si nu in ultimul rand gama de smartphone-uri Pixel care este foarte apreciata de puristi si nu numai.

Pe blogul oficial, vice-presedintele Pavni Diwanji anunta ca in urmatoarele luni oferta de storage va suferi schimbari pentru o experienta utilizatorului cat mai placuta. Acum, Google ofera 15 GB oricarui user care foloseste un cont Gmail pentru a-si stoca date gratis, spatiul este impartit si pentru mail-uri sau poze din Photos. Daca optezi pentru o calitate mai scazuta a pozelor si a filmarilor – Google Photos iti ofera spatiu nelimitat.

Pentru cei ce au nevoie de mai mult spatiu si vor sa nu piarda la capitolul calitate, Google le pregateste solutia de storage numita One. Toti cei care au deja un abonament platit la Google Drive vor primi gratuit acces la One. Important de tinut minte este ca One nu va inlocui Drive – vor putea fi folosite ambele.

Ce aduce nou Google One?

  • Un nou plan tarifar cu spatiu de stocare de la 100 GB pana la 30 TB;
  • Posibilitatea utilizatorului de a comunica cu un expert Google pentru informatii despre produse si servicii Google;
  • Family sharing: posibilitatea de a adauga pana la 5 membri de familie/prieteni/etc pentru a avea acces la pozele/datele stocate;
  • Reduceri la anumite hoteluri, credits in Google Play sau beneficii in unele aplicatii
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica