First Man – Povestea primului om pe Luna TRAILER OFICIAL

0 375

Povestea primului om care a pasit pe Luna devine acum si film iar noi ti-am pregatit mai jos trailerul oficial. First Man relateaza povestea lui Neil Armstrong intr-un film biografic in care il vom vedea in rolul primului om care a pasit pe luna, pe Ryan Gosling.

First Man poarta semnatura regizorului Damien Chazelle, un nume sonor in lumea cinematografica dupa ce a mai scris si regizat filme care au tinut capul de afis in Box Office precum Whiplash sau La La Land. Ambele pelicule au fost nominalizate la Oscar, La La Land reusind sa castige marele premiu pentru regie in anul 2016.

Desi toate peliculele regizate de Chazelle pana acum erau scrise tot de el, in First Man va regiza dupa un scenariumarca Josh Singer, un alt scenarist de succes care a transformat adevarate povesti de viata in filme de succes pe marile ecrane. Printre cele mai cunoscute filme se numara The Post si Spotlight.

Filmul are la baza romanul biografic al lui Neil Armstrong insa in pelicula vom vedea in actiune doar aventurile marelui astronaut din perioada 1961 pana in 1969. A fost perioada pregatirii pentru aselenizare si tentativele nereusite in timpul experimentelor, care intr-un final au avut succes in prima misiune care a dus un om pe luna. Asa cum veti observa si in trailer, First Man va fi unul spectaculos cu o atmosfera SF mult mai bine creionat fata de alte filme care pun in evidenta perioada anilor ’60.

Premiera filmului „First Man” va avea loc pe data de 12 octombrie 2018.

 

Source Playtech
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica