Drona umbrela care te protejeaza de ploaie

0 300

A fost inventata drona umbrela care foloseste inteligenta artificiala pentru a te proteja de ploaie. O companie japoneza a pus in practica aceasta idee care pare destul de indrazneata si interesanta. Asahi Power Service a dezvoltat o drona care zboara deasupra capului utilizatorului si il protejeaza in timpul intemperiilor.

Chiar daca numele sau este Free Parasol, totusi drona nu va fi disponibila gratuit. Cel mai probabil acest gadget va fi disponibil pe piata incepand cu anul viitor la pretul de 270 de dolari.

Free Parasol se foloseste de inteligenta artificiala pentru a urmari cu precizie fiecare miscare a utilizatorului. Momentan produsul este in faza de teste, in acest moment cantarind 5 kg. Este necesar sa ajunga la 1 kg pentru a putea functiona fara probleme. Autonomia acestei drone va fi de aproximativ 60 de minute, daca bateria este incarcata la maximum. Nu va fi insa disponibila in toate tarile fiindca in anumite zone dronele inca sunt interzise, de exemplu in Japonia unde anumite zone sunt dens populate.

 

 

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica