Debut peste asteptari in Box Office pentru Jurassic World: Fallen Kingdom

0 431

Jurassic Park: Fallen Kingdom a fost lansat in acest weekend in 48 de tari iar incasarile au depasit asteptarilor producatorilor. Desi se vehiculau incasari undeva la 120-130 milioane de dolari, pelicula a reusit sa stranga intr-un singur weekend 151 milioane de dolari.

Filmul a debutat pe prima pozitie inn box office-ul tarilor in care a fost lansat. Cele mai mari incasari au avut loc in Coreea de Sud, Irlanda si Marea Britanie. In urmatoarele doua luni Jurassic Park: Fallen Kingdom va fi lansat in alte 21 de tari precum China, Brazilia si America, asa ca ne vom astepta la incasari foarte mari si aici, mai ales ca vorbim despre doua piete colosale, China si America.

Vom vedea daca noul film al seriei va bate performanta primului film Jurassic Park care a avut un debut spectaculos cu 208 milioane de dolari incasati in primul weekend si peste 1 miliard si jumatate in box office-ul international.

In noua pelicula ii vom vedea in rolurile principale pe Chris Patt si Bryce Dallas Howard. Owen si Payne au o misiune aproape imposibila. Ei trebuie sa salveze de la extinctie dinozurii dupa ce parcul in care acestia sunt tinuti este amenintat de lava vulcanica. Owen incearca sa il regaseasca pe Blue, un dinozaur cu care a dezvoltat o relatie speciala, dar pe care l-a pierdut. Pe insula in care sunt gazduiti dinozaurii, cele doua personaje vor avea de-a face cu o conspiratie care ameninta intreaga lume si din care vor incerca sa iasa cu bine salvand toata planeta. Din 8 iunie, Jurassic Park: Fallen Kingdom este disponibil si in cinematografele din Romania.

Source Cinemagia
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica