Cum sa vorbesti la telefon chiar daca nu ai semnal

0 1.376

Pana acum era destul de greu sa te descurci in zonele fara semnal la telefonul mobil sau atunci cand nu mai aveai minute. Ei bine, un producator de accesorii pentru telefoanele iPhone vine cu o noua optiune care va schimba aceasta problema la 360 de grade.

Totul a pornit de la ideea ca semnalul telefoniei mobile nu este garantat in orice locatie. Folosirea telefonului in roaming este foarte costisitoare asa ca a fost gandita o solutie mult mai simpla si gratuita.

Husa 3 in 1 iPhone Case este un accesoriu special care are mai multe roluri. In primul rand protejeaza telefonul iPhone dar si are rolul de a se transforma intr-un handset walkie-talkie independent de telefon. A treia functie a husei este de acumulator extern, avadn o capacitate de 3.500 mAh.

Noua husa functioneaza ca un walkie-talkie, fiind prevazut cu o antena exterioara. Permite comunicarea cu alte persoane chiar si la distanta de cativa kilometri, atata timp cat se fla in raza de actiune a semnalului radio.

Husa 3 in 1 iPhone Case a fost finantata pe Indiegogo. In prezent este disponibila pentru modele de iPhone cu diagonalele cuprinse intre 4.7 si 5.8 inch.

 

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica