Au aparut primele informatii despre Huawei Mate 20

0 300

Au aparut primele informatii despre noul model Mate 20 pe care cei de la Huawei il vor lansa in curand. Un raport publicat in Coreea atesta faptul ca Huawei a comandat ecranele pentru noul device mobil.

Din primele informatii aparute pe internet, se pare ca Huawei Mate 20 va avea un ecram AMOLED produs de Samsung Display. Inca nu avem o data oficiala privind lansarea flagship-ului insa cel mai probabil va avea loc spre finalul anului. Un alt detaliu interesant prezentat in raport il reprezinta modelul ecranului care va fi plat, nu curbat asa cum se astepta multa lume.

Mate 20 va fi un phablet foarte mare, avand o diagonala de 6.9 inch. Va fi cel mai mare smartphone lansat de cei de la Huawei si se va bate de la egal la egal cu Note 9 care are o diagonala de 6.4 inch si cu iPhone X.

Pe piata din China Huawei este lider asa ca preferintele consumatorilor de acolo influenteaza deciziile privind marimea telefonului. De aceea vom asista la lansarea unui flagship cu dimensiuni de tableta. Chiar si Iphone a adoptat politica telefoanelor cu ecrane mari pentru a multumi clientii chinezi.

Source Yoda
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica