A fost campion la Xbox 11 ani la rand. Ce a patit cand a plecat in Luna de Miere

0 255

Ray Box este un personaj cunoscut printre jucatorii de pe Xbox. Tanarul a fost campion la Xbox timp de 11 ani la rand insa a avut parte de o surpriza atunci cand s-a casatorit.

Jucatorul cunoscut sub pseudonimul Stallion83 a obtinut timp de 11 ani cel mai bun punctaj la jocurile pe Xbox. In urma cu ceva vreme Ray s-a casatorit si a plecat impreuna cu proaspata sotie in luna de miere. Deoarece si-a petrecut mai mult timp cu sotia in loc sa stea pe Xbox, recordul sau la ocuri a fost doborat.

Un alt jucator profesionist, Stephen Rowe a reusit sa puna capat suprematiei lui Stallion83 dupa 11 ani. Smrnov are acum cel mai bun scor, 1.592.530, in timp ce Ray a ramas pe pozitia secunda cu 1.587.249 de puncte. Stallion83 a tratat totul ca pe o joaca asa cum este si normal si a postat pe Twitter un mesaj, dupa ce s-a intors din luma de miere. Intr-un mod amuzant el a precizat ca a fost prea ocupat sa faca sex si nu a avut timp si de Xbox. Intre timp el a reluat „treaba” si spera sa revina cat mai rapid pe primul loc.

Source Yoda
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica